Atomix Haacht viert het behaalde punt tegen HC Visé op de jongste speeldag. Piotr Maslowski herkennen we met borstnummer 21.
Volledig scherm
Atomix Haacht viert het behaalde punt tegen HC Visé op de jongste speeldag. Piotr Maslowski herkennen we met borstnummer 21. © Jorghé Van Hecke

Piotr Maslowski en Atomix Haacht hebben goede flow te pakken na trainerswissel: “Veel passie, liefde, inzet, honger en overwinningsdrang”

handbal bene-leagueHet heeft even geduurd, maar na vijf nederlagen heeft Atomix Haacht eindelijk het goede ritme gevonden in de BENE-League. Vlak na de trainerswissel behaalde Atomix zijn eerste seizoenszege op het veld van Kras Volendam. Op de vorige speeldag pakte het ook een puntje in eigen huis tegen HC Visé. De Poolse spelverdeler Piotr Maslowski gelooft rotsvast in een goede afloop dit seizoen.

 1. Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rijders
  AUTOSPORT

  Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rij­ders

  Eigenlijk was de racescène dit weekend voor Nicolas Baert niet een met sneeuw bedekt skioord in de Franse Alpen, maar wel de Zuid-Afrikaanse omloop van Kyalami. Echter, de finale van de Intercontinental GT Challenge werd begin deze week om de bekende redenen naar 4 en 5 februari 2022 verplaatst en dus kwam er voor Nicolas Baert een weekend vrij, een weekend dat meteen de start van een nieuwe competitie zal betekenen.
 2. Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”
  VROUWENVOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”

  AA Gent Ladies A werd door Anderlecht uit de kwartfinales van de Beker van België gehouden. De beloften van de vrouwelijke Buffalo’s zijn er in dit stadium van de bekercompetitie wel nog bij. Zelfs de halve finale wenkt, want AA Gent Ladies B, leider in eerste nationale, speelt zaterdag thuis tegen reeksgenoot en hekkensluiter Chastre.