Atomix Haacht viert het behaalde punt tegen HC Visé op de jongste speeldag. Piotr Maslowski herkennen we met borstnummer 21.
Volledig scherm
Atomix Haacht viert het behaalde punt tegen HC Visé op de jongste speeldag. Piotr Maslowski herkennen we met borstnummer 21. © Jorghé Van Hecke

Piotr Maslowski en Atomix Haacht hebben goede flow te pakken na trainerswissel: “Veel passie, liefde, inzet, honger en overwinningsdrang”

handbal bene-leagueHet heeft even geduurd, maar na vijf nederlagen heeft Atomix Haacht eindelijk het goede ritme gevonden in de BENE-League. Vlak na de trainerswissel behaalde Atomix zijn eerste seizoenszege op het veld van Kras Volendam. Op de vorige speeldag pakte het ook een puntje in eigen huis tegen HC Visé. De Poolse spelverdeler Piotr Maslowski gelooft rotsvast in een goede afloop dit seizoen.

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Charles Dupain (SK Tongeren): “Terechte puntendeling in stevige derby tegen Bocholt VV”
  voetbal 2NB

  Charles Dupain (SK Tongeren): “Terechte puntende­ling in stevige derby tegen Bocholt VV”

  Het werd een boeiende derby in de Ambiorixstad tussen SK Tongeren en Bocholt VV. Beide ploegen speelden op het scherp van de snee en kozen voor de aanval. Dat leverde leuke combinaties op en zelfs de neutrale toeschouwer kon genieten. Na een strafschopdoelpunt van Lance Voorjans kwam twee minuten later de gelijkmaker met een heerlijke vrije trap van Yannick Vandersmissen. Het bleef bij een billijk 1-1-gelijkspel.