Piotr Krauze (30) is dit seizoen in het hart van de Betekomse defensie terug te vinden: "Ik leer veel bij op die positie."
Volledig scherm
Piotr Krauze (30) is dit seizoen in het hart van de Betekomse defensie terug te vinden: "Ik leer veel bij op die positie." © mgd

Piotr Krauze en KAC Betekom voor trip naar nummer vijf Wellen: “We doen het vaak beter tegen hoger gerangschikte ploegen”

voetbal derde nationale BKAC Betekom maakt zaterdagavond de verplaatsing naar subtopper Wellen. Jeugdproduct Piotr Krauze beseft de moeilijkheidsgraad van deze match, maar gezien de recente twee op twaalf wil hij toch graag snel met een driepunter aanknopen.

  1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
    TV

    “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

    Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”