Olse Merksem wist pas na 16 speeldagen voor het eerst te winnen in eerste nationale, maar heeft het momentum wel aan zijn kant.
Volledig scherm
Olse Merksem wist pas na 16 speeldagen voor het eerst te winnen in eerste nationale, maar heeft het momentum wel aan zijn kant. © RV

Piotr Konitz en Olse Merksem met vertrouwen na eerste competitiezege: “De ploeg klaarstomen voor de play-downs”

handbal eerste nationaleNa vijftien nederlagen op rij was het afgelopen weekend eindelijk feest bij Olse Merksem, dat op eigen bodem Doornik met 26-25 wist te kloppen en zo voor het eerst dit seizoen punten pakt in eerste nationale. Merksem is al een tijdje zeker van deelname aan de play-downs, maar deze overwinning geeft de ploeg van Piotr Konitz wel een grote boost. Hubo Handbal komt zaterdagavond op bezoek in Sportcentrum De Rode Loop.

  1. Sammy Van Den Bosche kan met DT Borsbeke de titel stilaan ruiken na nieuwe zege: “Champagne staat nog niet koud”
    PREMIUM
    Voetbal eerste provinciale

    Sammy Van Den Bosche kan met DT Borsbeke de titel stilaan ruiken na nieuwe zege: “Champagne staat nog niet koud”

    Promovendus DT Borsbeke lijkt op weg naar een stevige stunt. Na de stuntzege van vorige week op het veld van Sint-Denijs ging nu ook Berlare met het kleinste verschil voor de bijl. Op vier speeldagen van het einde heeft Borsbeke een kloof van vijf punten op concurrent Melsele. Een tweede titel op rij lonkt dus voor de Zebra’s, maar promoveren wil de club niet.