Pieterjan Beeken sukkelde lang met de heup en opspelende buikspieren, maar is nu weer helemaal fit.
Volledig scherm
Pieterjan Beeken sukkelde lang met de heup en opspelende buikspieren, maar is nu weer helemaal fit. © Jorghé Van Hecke

Pieterjan Beeken en KHO Bierbeek maken 3-1-achterstand ongedaan in topper op Huldenberg: “Eindelijk opnieuw de oude”

voetbal eerste provincialeDe topper tussen Huldenberg en KHO Bierbeek leverde dan wel geen winnaar op, toch was de morele overwinning voor de bezoekers aangezien zij van een 3-1-achterstand wisten terug te komen. De jonge garde van trainer Lavigne is dit seizoen nog niet echt in beeld geweest in de bovenste regionen van het klassement, maar toch blijft alles nog speelbaar.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.