Pieter Vanspeybrouck aan het werk in Binche-Chimay-Binche: hij ruilt de koersfiets voor de volgwagen van Intermarché-Wanty-Gobert.
Volledig scherm
Pieter Vanspeybrouck aan het werk in Binche-Chimay-Binche: hij ruilt de koersfiets voor de volgwagen van Intermarché-Wanty-Gobert. © Photo News

Pieter Vanspeybrouck wordt ploegleider: “Ik denk dat ik alles uit mijn carrière als renner heb gehaald”

WIELRENNEN PROFSEen jaar vroeger dan verwacht zet Pieter Vanspeybrouck (34) een punt achter zijn carrière. Zondag rijdt hij nog de Ronde van Drenthe, daags nadien begint hij al aan een nieuwe loopbaan als ploegleider bij Intermarché-Wanty-Gobert.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Pedro Vermeulen nieuwe trainer van hekkensluiter Sparta Kruiseke: “Het is een jonge en gretige groep”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Pedro Vermeulen nieuwe trainer van hekkenslui­ter Sparta Kruiseke: “Het is een jonge en gretige groep”

  Pedro Vermeulen (50) uit Wervik is de nieuwe trainer van derdeprovincialer Sparta Kruiseke. Hij volgt er Kevin Forrest op. Dinsdagavond leidt de nieuwe trainer zijn eerste training. Groen-wit staat op de laatste plaats met amper vier punten. Opmerkelijk is alvast dat men startte met vier op zes en nadien in negen wedstrijden geen enkel punt meer pakte.