Pieter Van Hyfte verzekerde zich op de Tennis Tour in het Maldegemse TC 't Lobbeke van een plaats in de finale bij mannen 2.
Volledig scherm
Pieter Van Hyfte verzekerde zich op de Tennis Tour in het Maldegemse TC 't Lobbeke van een plaats in de finale bij mannen 2. © Robby Verdickt

Pieter Van Hyfte staat op TC ’t Lobbeke in finale mannen 2: “Koffiedik kijken of ik favoriet of underdog ben”

TENNISBij TC ‘t Lobbeke doffen ze zich op voor het finaleweekend van de Tennis Tour. Pieter Van Hyfte (39) verzekerde zich als eerste van een plaatsje in de finale mannen 2. Zijn kansen op winst inschatten is niet zo vanzelfsprekend voor Van Hyfte.

 1. Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op promotie naar 1B: “Er zijn drie stijgers en wij willen daarbij zijn”
  Voetbal eerste nationale

  Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op promotie naar 1B: “Er zijn drie stijgers en wij willen daarbij zijn”

  Woensdag gaat de competitie in eerste nationale van start. Patro Eisden is er klaar voor. De ruime 1-7-bekerzege in Berchem staaft deze bewering. Twintig teams gaan er de strijd aan met als inzet drie rechtstreekse promotietickets naar 1B. Patrotrainer Stijn Stijnen mikt resoluut op de top drie. “Wij willen absoluut naar 1B en ik heb geen schrik om die ambitie uit te spreken”, klinkt Stijnen zelfverzekerd.
 2. Louis en Gilles Vandecaveye winnen de Belgische titel: “Nu gaan we echt genieten”
  Beachvolleybal

  Louis en Gilles Vandeca­veye winnen de Belgische titel: “Nu gaan we echt genieten”

  Louis en Gilles Vandecaveye hebben zondag het BK beachvolleybal gewonnen. Een aantal jaar geleden won Louis reeds de nationale titel met de oudere broer Lander. Op het zonnige Muntplein in Brussel was het de eerste keer dat Louis met Gilles Vandecaveye de Masterfinales met winst kon afsluiten. Rekening houdend met de trainingsarbeid die aan de eindstrijd van de ‘Geberit Beach Tour’ vooraf ging, is het meer dan verdiend.
 1. Alan Haydock bekert makkelijk verder met KVK Ninove: “Maar focus ligt toch op competitiestart van woensdag”
  Voetbal Eerste nationale

  Alan Haydock bekert makkelijk verder met KVK Ninove: “Maar focus ligt toch op competitie­start van woensdag”

  Promovendus KVK Ninove lijkt klaar voor de competitieopener van woensdag op het veld van Rupel Boom. Na de geslaagde oefengalop tegen Dender kenden de jongens van coach Alan Haydock in de derde ronde van de Croky Cup weinig of geen problemen tegen de Waalse derdenationaler Couvin-Mariembourg. De bezoekers kwamen tegen de gang van het spel in op voorsprong, maar Ninove stelde nog voor de rust orde op zaken. In de volgende ronde wacht komende zaterdagavond tweedenationaler Bocholt.