Pieter Van Hijfte-Ysebaert ziet het wel zitten bij tweedeprovincialer VK Adegem.
Volledig scherm
Pieter Van Hijfte-Ysebaert ziet het wel zitten bij tweedeprovincialer VK Adegem. © Robby Verdickt

Pieter Van Hijfte-Ysebaert: “Het totaalplaatje klopte bij VK Adegem”

voetbal tweede provinciale AHeel wat personeelswissels bij tweedeprovincialer VK Adegem. Met het vertrek van Arne De Smet naar FC Latem verloor het één van de smaakmakers, maar de club heeft zich ook al behoorlijk versterkt. Zo heeft het met de komst van Pieter Van Hijfte-Ysebaert toch een heel mooie versterking binnengehaald. En zeker weten: de ex-speler van Drongen komt niet uitbollen in Adegem.

 1. Debutant Jordi Nolle en Rupel Boom niet voorbij Heist in kansarm duel (0-0): “We toonden een uitstekende vechtersmentaliteit”
  Voetbal 1N

  Debutant Jordi Nolle en Rupel Boom niet voorbij Heist in kansarm duel (0-0): “We toonden een uitsteken­de vechters­men­ta­li­teit”

  Rupel Boom was onmondig in aanvallend opzicht tegen Heist, maar ook de bezoekers kregen weinig voor mekaar en zo eindigde de partij op een logisch 0-0-gelijkspel. Een rustig debuut dus voor Jordi Nolle, die de voorkeur kreeg in doel bij de Steenbakkers op Vlogaert. Eén keer moest hij zich wel gewonnen geven bij de bezoekende strafschop van Bamona, maar de paal stak de van Hoogstraten overgekomen doelman een handje toe.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Rabbi Matondo (Cercle Brugge) ondanks verlies blij met eerste basisplaats: “Maar ik kan beter”
  Voetbal 1A

  Rabbi Matondo (Cercle Brugge) ondanks verlies blij met eerste basis­plaats: “Maar ik kan beter”

  Door de nederlaag tegen AS Eupen is Cercle Brugge weggezakt in de klassering. Alleen Leuven en Beerschot behaalden minder punten dan de Vereniging. Een emotionele avond, met Miguel Van Damme die de aftrap gaf, eindigde daardoor ietwat in mineur. “Toch ben ik niet ontevreden na mijn eerste basisplaats, maar ik ben wel gehaald om veel meer te kunnen betekenen voor het team”, liet de Welshe speler Rabbi Matondo weten.