Spits Pieter Taveirne (KFC Herent) maakte de derde van de avond tegen Perk en stelde de zege zo helemaal veilig.
Volledig scherm
Spits Pieter Taveirne (KFC Herent) maakte de derde van de avond tegen Perk en stelde de zege zo helemaal veilig. © JVHO

Pieter Taveirne met KFC Herent alleen op kop in tweede provinciale A met 9 op 9: “De aanvoer is top”

voetbalOm echt van titelkandidaat nummer één te spreken, is het misschien nog een beetje vroeg, maar bij KFC Herent zijn ze alleszins op de goede weg. Na drie speeldagen en een vlotte 3-0-thuiszege tegen Perk is het de enige ploeg die nog het maximum van de punten telt.

 1. Timo Kielich tekent profcontract, maar komt voorlopig niet in actie: “Ik mik op de eindejaarsperiode”
  Veldrijden

  Timo Kielich tekent profcon­tract, maar komt voorlopig niet in actie: “Ik mik op de eindejaars­pe­ri­o­de”

  Het heeft lang geduurd, maar Timo Kielich mag zich dan toch profcrosser noemen. De bronzen medaillewinnaar van het WK bij de beloften in Oostende tekende een contract bij Iko-Crelan, één van de ploegen uit de stal van de broers Roodhooft. Voorlopig zal de Alkenaar nog niet te zien zijn in rood-groene shirt want Kielich mag pas begin november weer trainen. “Een ontsteking in de knie houdt me voorlopig nog van de fiets. Als ik vanaf 3 november weer mag trainen, hoop ik in de eindejaarsperiode wedstrijden te kunnen rijden”, vertelt Kielich.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.