Pieter Sisk op de 800m in Oordegem.
Volledig scherm
Pieter Sisk op de 800m in Oordegem. © Belga

Pieter Sisk haalt uit met een EK-limiet op 800m en Hanne Claes verbetert zich op 400m

atletiekPieter Sisk heeft in Oordegem zijn besttijd op de 800m scherper gesteld naar 1.47.52 en daarmee meteen voldaan aan de selectienorm voor het EK beloften in het Noorse Bergen. In het Italiaanse Rieti maakte Hanne Claes eveneens een sterke comeback door haar beste op de 400m te verbeteren naar 53.99, al dient gezegd dat ze slechts zelden die vlakke afstand liep.

  1. Merksemnaar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mislukt”

    Merksem­naar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mis­lukt”

    Afgelopen weekend gingen Elisha Sam en Notts County met 4-2 onderuit in de halve finale van de play-offs tegen Torquay United, 4-2 werd het na verlengingen. Daarmee vergooide de oudste, professionele voetbalclub ter wereld (officieel is Sheffield FC de oudste club, red.) zijn laatste kans op promotie naar de League Two en vooral weg uit het amateurvoetbal. Een grote ontgoocheling voor Sam die zelf meer had verwacht van zijn eerste jaar in Engeland.