Pieter Serry reed twee weken geleden Dwars door het Hageland, een wedstrijd die te kort na het einde van de Giro kwam.
Volledig scherm
Pieter Serry reed twee weken geleden Dwars door het Hageland, een wedstrijd die te kort na het einde van de Giro kwam. © BELGA

Pieter Serry blikt vooruit naar het BK in Waregem: “Content als ik in de finale iets kan doen”

WIELRENNEN PROFSAan het einde van het vorige Belgisch kampioenschap was Pieter Serry (32) niet te troosten. Een val in volle finale zorgde ervoor dat hij niet met Dries De Bondt om de driekleur kon sprinten, maar met de achtervolgers om zilver en brons.

 1. RC Waregem naar fusieploeg FC Doornik: “Tegen een degelijke tegenstander gaan we eens zien waar onze youngsters staan”
  VOETBAL/EERSTE PROVINCIALE

  RC Waregem naar fusieploeg FC Doornik: “Tegen een degelijke tegenstan­der gaan we eens zien waar onze youngsters staan”

  Voor de beker maakt RC Waregem de korte verplaatsing naar fusieploeg FC Doornik dat een reeks hoger speelt en de ambitie heeft om te promoveren. “Tegen een degelijke tegenstander gaan we eens zien waar onze youngsters staan”, zegt trainer Jason Tarras. “We hebben voor de beker geen torenhoge ambities maar gaan proberen onze huid duur te verkopen.”
 2. Seppe Brulmans gaat Spaans avontuur aan bij Dux Internacional De Madrid: “Een unieke belevenis op alle vlakken”
  Voetbal buitenland

  Seppe Brulmans gaat Spaans avontuur aan bij Dux Internacio­nal De Madrid: “Een unieke belevenis op alle vlakken”

  Vorig seizoen tekende de ervaren centrale middenvelder Seppe Brulmans (27) een contract voor drie jaar bij Patro Eisden. De Maaslanders en Seppe Brulmans gingen nu in vriendschap uit elkaar. Thibaut Courtois kwam met het idee voor zijn boezemvriend om in Madrid een avontuur aan te gaan bij Dux Internacional De Madrid in de Spaanse derde klasse. Seppe Brulmans heeft al een paar trainingen achter de rug.