Pieter Michiels voetbalt bij ASV Geel én in zijn eigen woonplaats.
Volledig scherm
Pieter Michiels voetbalt bij ASV Geel én in zijn eigen woonplaats. © Mpics

Pieter Michiels voelt zich als een vis in het water bij ASV Geel: “Alles is aanwezig om goed te presteren”

voetbal eerste provincialeHoewel verschillende ploegen uit eerste provinciale dit weekend hun opwachting maken in de Beker van België, is dat voor ASV Geel niet het geval. Wat niet wil zeggen dat er voor de spelers een vrij weekend voor de deur staat.

 1. Arjen Dekens (KVK Wellen) na 1-7-verlies tegen Houtvenne: “Ik hoop dat de ware leiders opstaan”
  voetbal derde nationale B

  Arjen Dekens (KVK Wellen) na 1-7-ver­lies tegen Houtvenne: “Ik hoop dat de ware leiders opstaan”

  Hadden wij dit vooraf aangestipt als een soort van referentiewedstrijd tussen twee teams met enige ambitie, dan was dat na tien minuten al achterhaald. Wellen bleek vrij snel een maatje te klein voor bezoeker Houtvenne, hetgeen ook Arjen Dekens niet was ontgaan. “Coach Maxime Annys had vooraf een plannetje uitgetekend. Iedereen had er vertrouwen in. Meteen bleek dat wij niet op de afspraak waren en met een 0-2-achterstand aan deze match begonnen.”
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.