Een beeld van Pieter Michiels tijdens de voorbereiding. Nadien volgde de ene blessure na de andere. Na maanden revalideren is de verdediger fit.
Volledig scherm
Een beeld van Pieter Michiels tijdens de voorbereiding. Nadien volgde de ene blessure na de andere. Na maanden revalideren is de verdediger fit. © Mpics

Pieter Michiels kwam nog niet in actie bij ASV Geel: “Ik kijk reikhalzend uit naar mijn eerste speelminuten”

voetbal eerste provincialeBij ASV Geel genieten de spelers nog tot begin volgende week van een verdiende winterstop. Bij de hervatting van de trainingen zal trainer Bart Janssens bij de Kempische formatie uit eerste provinciale twee ‘nieuwe’ gezichten mogen begroeten. Zowel aanvaller Kevin Van Loock als verdediger Pieter Michiels kwamen, door blessures, in de eerste ronde niet in actie.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Ruben Mathijs en Izegem gooien titelstrijd helemaal open na monsterzege tegen leider Eynatten-Raeren, maar: “We zijn er nog lang niet”
  PREMIUM
  handbal eerste nationale

  Ruben Mathijs en Izegem gooien titel­strijd helemaal open na monsterze­ge tegen leider Eynatten-Rae­ren, maar: “We zijn er nog lang niet”

  Drie op drie voor HBC Izegem in de play-offs van eerste nationale. Na eerdere zeges tegen Houthalen en Hasselt wisten de West-Vlamingen nu ook leider Eynatten-Raeren te kloppen en met een spectaculaire 24-37-zege huiswaarts te keren. Izegem komt zo aan de leiding en telt net als de Oostkantonners tien punten. Sasja HC, de eerstvolgende tegenstander van de Izegemnaars, telt één punt achterstand op dit duo.