Pieter Kempeneers (l.) gaat maar al te graag de duels aan op het middenveld, zoals hier tegen Patro Eisden.
Volledig scherm
Pieter Kempeneers (l.) gaat maar al te graag de duels aan op het middenveld, zoals hier tegen Patro Eisden. © Guy Meurs

Pieter Kempeneers en KVK Tienen op zoek naar punten en stuntzege bij nummer twee RFC Luik: “Niet te zot doen bij een achterstand”

voetbal eerste nationaleKan KVK Tienen na een nul op negen eindelijk de ban breken en nog eens met een stunt uitpakken op het veld van RFC Luik? Het zou alleszins mooi meegenomen zijn, want de weken nadien zullen er sowieso punten gepakt moeten worden tegen de rechtstreekse concurrenten in het klassement.

 1. Dante Blanckaert helpt SV Diksmuide aan knappe zege tegen Blankenberge: “Openingsgoal schudde ons wakker”
  Voetbal eerste provinciale

  Dante Blanckaert helpt SV Diksmuide aan knappe zege tegen Blankenber­ge: “Openings­goal schudde ons wakker”

  SV Diksmuide heeft in eerste provinciale een prestigieuze zege geboekt tegen SC Blankenberge. De kustploeg kwam nochtans op snel op voorsprong in de Pluimen, maar Dante Blanckaert bracht de score opnieuw op gelijke hoogte. Vlak voor de blessuretijd bezorgde Dayne Clarebout de Boterjongens de volle buit. Diksmuide stijgt dankzij deze driepunter naar een gedeelde vijfde plaats, op twee punten van Blankenberge.
 2. Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”
  Voetbal Eerste nationale

  Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”

  De euforie na de belangrijke zege van vorige week op Antwerp B heeft op De Kloppers opnieuw plaatsgemaakt voor realisme. Ninove speelde tegen het als voorlaatste gerangschikte Mandel lang geen slechte match, maar bleef, vooral omwille van een flinke dosis pech, wel met lege handen achter. Door dit verlies deed Ninove een bijzonder slechte zaak, want niet alleen sluipt Mandel dichterbij, ook een aantal andere ploegen uit de onderste regionen pakten punten.