Pieter Heemeryck mikt met zijn goede vorm van de voorbije maanden op een top tien op het WK in Hawaï.
Volledig scherm
Pieter Heemeryck mikt met zijn goede vorm van de voorbije maanden op een top tien op het WK in Hawaï. © Belga

Pieter Heemeryck debuteert met ambitie op WK Ironman in Hawaï: “Dit is mijn generale repetitie”

triatlonDat het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï een editie zal worden die de geschiedenisboeken zal ingaan, is al langer duidelijk. Zeker nu er voor het eerst een WK Ironman plaatsvindt over twee dagen. De Belgische triatleten die gekwalificeerd zijn voor de meest prestigieuze triatlon ter wereld breken ook alle records. Op zaterdag 8 oktober hebben we naast profs Pieter Heemeryck en Kenneth Vandendriessche ook nog 102 age group triatleten aan de start.

 1. Youngster Nick Van Diest (Patro Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Nu ook tegen mijn ex-club SK Heist winnen”
  voetbal eerste nationale

  Youngster Nick Van Diest (Patro Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Nu ook tegen mijn ex-club SK Heist winnen”

  Het gaat plots allemaal snel voor youngster Nick Van Diest. De zoon van ex-Lommelspeler Wim Van Diest maakte vorig weekend in Hoogstraten zijn debuut voor Patro en dit tot ieders tevredenheid. Zaterdag komt ex-club SK Heist op bezoek, waar hij begin september door Eisden werd weggekaapt. Zenuwen kent Nick niet. “Van meerdere Heistspelers kreeg ik deze week lovende berichtjes voor mijn debuut toegestuurd, maar zaterdag willen ik en mijn team wel de zegereeks van mijn vroegere club beëindigen”, klinkt Van Diest kordaat.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.