Roeselare-coach Steven Vanmedegael: “Ik vermoed dat we na de coronaperikelen toch wel drie weken zullen nodig hebben om weer ons normale niveau te halen."
Volledig scherm
Roeselare-coach Steven Vanmedegael: “Ik vermoed dat we na de coronaperikelen toch wel drie weken zullen nodig hebben om weer ons normale niveau te halen." © Geert De Rycke

Pieter Coolman met Roeselare onderuit in Aalst: “Sommige ploegmaats zag ik vandaag voor het eerst in een week”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUENadat het alom gekende virus het team de voorbije weken flink in zijn greep had, kwamen de mannen van Roeselare duidelijk minder fris en zonder ritme aan de opslag in Aalst. De thuisploeg won zaterdag na een knappe prestatie met 3-0. Details bepaalden de einduitslag en dan praten we niet over de betwiste fase op het einde van de tweede set. De afwezigheid van de nog steeds besmette spelverdeler Stijn D’Hulst woog zwaarder door.

 1. Simon Busschaert (Sparta Ursel) na promotie: “In de eindronde kwamen we echt op kruissnelheid”
  voetbal derde provinciale

  Simon Busschaert (Sparta Ursel) na promotie: “In de eindronde kwamen we echt op kruissnel­heid”

  Sparta Ursel bouwde zondagavondje een feestje. De promotie naar tweede provinciale is een feit. Het won met 4-2 tegen ESA Bottelare en mag de kuiten insmeren voor een reeks leuke derby’s. In de eerste helft nam de ploeg van coach Mark Minnaert al een optie op de promotie, maar de 2-1 voor de rust gaf de bezoekers nog even hoop. Maar in de tweede helft was de honger van de Spartanen groot en de zege kwam niet meer in gevaar.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Chelsea Vanhoutte plaatst zich met TC De Zeype Kampenhout voor eindronde in eerste nationale: “Eindrondeticket was altijd het doel”
  Tennis

  Chelsea Vanhoutte plaatst zich met TC De Zeype Kampenhout voor eindronde in eerste nationale: “Eindronde­tic­ket was altijd het doel”

  We zijn halverwege mei en dat betekent dat de nationale interclubcompetities al goed gevorderd zijn. In de hoogste damesreeks is met TC De Zeype Kampenhout zelfs al de eerste halve finalist gekend. Geen grote verrassing natuurlijk, want met onder meer veelwinnares Eleni Kordolaimi en onze Chelsea Vanhoutte hoorden ze voor aanvang al bij de topfavorieten.