Jongeling Aron Sulejmani (rechts) vocht vorig weekend duels uit met Wesley Geuens (links), de ervaren kapitein van FC Cappellen, die liefst 21 jaar ouder is.
Volledig scherm
Jongeling Aron Sulejmani (rechts) vocht vorig weekend duels uit met Wesley Geuens (links), de ervaren kapitein van FC Cappellen, die liefst 21 jaar ouder is. © Hans Deveuster

Piepjonge Aron Sulejmani (17) krijgt speelkansen bij Diegem Sport: “Dit had ik nooit verwacht”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport speelde een goede eerste helft afgelopen zondag in zijn laatste thuismatch tegen FC Cappellen. De thuisploeg verloor echter met het kleinste verschil zodat het in de twee resterende uitmatchen van 2021, tegen Hasselt en Wijgmaal, best nog wat punten sprokkelt.

 1. Alex Onclin is de nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen: “Ik ga voor een langzame evolutie”
  Wielrennen

  Alex Onclin is de nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen: “Ik ga voor een langzame evolutie”

  Alex Onclin werd tijdens de algemene vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen verkozen als nieuwe voorzitter. De Zuid-Limburger kreeg zeventien stemmen achter zijn naam en werd daarmee de opvolger van Jos Mondelaers. De nieuwe preses kondigde aan niet meteen grote veranderingen te willen doorvoeren. “Ik ga voor samenwerking en een langzame evolutie. De vorige voorzitter en zijn ploeg hebben goed werk geleverd, daarop wil ik verder bouwen”, vertelt Alex Onclin.
 2. Fusieclub VC Leest stuurt plannen noodgedwongen bij en start volgend seizoen alleen in vierde provinciale: “Onvoldoende budget om ook in eerste te voetballen”
  VOETBAL

  Fusieclub VC Leest stuurt plannen noodgedwon­gen bij en start volgend seizoen alleen in vierde provincia­le: “Onvoldoen­de budget om ook in eerste te voetballen”

  VC Leest, de nieuwe fusieclub die ontstaat uit Rapid Leest en Leest United, komt volgend seizoen uit in vierde provinciale. Niet geheel volgens het initiële plan, want bij de voorstelling van het project vorig jaar zou de club met een eerste elftal aantreden in de reeksen waarin zowel Rapid als United uitkomen. Maar als gevolg van ‘nieuwe elementen’ die de voorbije weken opdoken, zagen de initiatiefnemers zichzelf genoodzaakt om die plannen bij te sturen.