Louis Hazard had met zestien punten een belangrijk aandeel in de Brusselse zege.
Volledig scherm
Louis Hazard had met zestien punten een belangrijk aandeel in de Brusselse zege. © Geert Tresignie

Phoenix Brussels zet Oostendse blamage recht met sterke prestatie tegen Okapi Aalst

Basketbal BNXT-LeagueNa de zware thuisnederlaag op de eerste speeldag tegen Oostende kreeg Brussels een herkansing tegen Okapi Aalst. De ploeg heeft het publiek van antwoord gediend. De verdiende 78-72-winst geeft vertrouwen. Het was immers van 7 maart geleden dat de Brusselaars (tegen Charleroi) nog eens konden winnen.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Asterix Avo met libero Britt Rampelberg plaatst zich als eerste team voor de bekerfinale in februari: “We willen nog meer doelstellingen bereiken”
  Volleybal

  Asterix Avo met libero Britt Rampelberg plaatst zich als eerste team voor de bekerfina­le in februari: “We willen nog meer doelstel­lin­gen bereiken”

  Na twee gewonnen sets was Asterix Avo in Leuven zeker van een plaats in de bekerfinale op 26 februari. Het werd uiteindelijk een 0-3 overwinning voor het team van coach Vansnick. Dit wordt de 24ste bekerfinale voor Asterix Avo. De eerste doelstelling is bereikt. Voor de andere halve finale tussen VDK Gent en Hermes Oostende is men nog volop aan het onderhandelen om een geschikte datum te vinden.