Angelo Chol (r.) is de laatste aanwinst van Phoenix Brussels.
Volledig scherm
Angelo Chol (r.) is de laatste aanwinst van Phoenix Brussels. © Facebook/RV

Phoenix Brussels trekt Soedanese Amerikaan Angelo Chol aan

Basketbal Euromillions LeagueDeze zomer is Phoenix Brussels aan de wederopstanding begonnen. Er werd een nieuwe ploeg gebouwd. Het bestuur timmert rustig verder aan de weg. De clubleiding maakte nu bekend dat er een overeenkomst tot het einde van het seizoen werd bereikt met Angelo Chol. De nieuwkomer moet de vervanger worden van Ryan Richards. Het contract met de Brit werd eerder ontbonden.

 1. Arno Van Keilegom (KV Mechelen) ziet verlengd verblijf bij Helmond Sport wel zitten: “De ideale tussenstap”
  BUITENLANDS VOETBAL

  Arno Van Keilegom (KV Mechelen) ziet verlengd verblijf bij Helmond Sport wel zitten: “De ideale tussenstap”

  Arno Van Keilegom (21) liet zich vorig seizoen voor het eerst opmerken bij SK Heist waar hij zich als huurling op korte termijn opwerkte tot basispion. Corona maakte echter vroegtijdig een einde aan dat verhaal en dit seizoen stalde KV Mechelen de 21-jarige aanvaller bij Helmond Sport. Een goede match zo bleek, want Van Keilegom heeft het er naar zijn zin en sluit een verlengd verblijf niet uit.
 1. Kapitein Wuytens leidt Waasland-Beveren naar ultrabelangrijk duel tegen Cercle: “Mag niet in ons hoofd kruipen, dat werkt averechts”
  voetbal 1A

  Kapitein Wuytens leidt Waas­land-Beveren naar ultrabe­lang­rijk duel tegen Cercle: “Mag niet in ons hoofd kruipen, dat werkt averechts”

  Waasland-Beveren staat voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De Waaslanders moeten op bezoek bij Cercle Brugge, de enige rechtstreekse concurrent in de degradatiestrijd die ze nog op het veld zullen ontmoeten. Cercle won afgelopen weekend zelf van Moeskroen. Het is meer dan ooit van moeten voor Waasland-Beveren, beseft ook kapitein Dries Wuytens (29).
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus