Sergio Llorente belandde een jaar geleden bij Spirou Charleroi en kiest nu voor Brussels.
Volledig scherm
Sergio Llorente belandde een jaar geleden bij Spirou Charleroi en kiest nu voor Brussels. © Belga

Phoenix Brussels laat Kevin Franceschi gaan en trekt Sergio Llorente aan

Basketbal BNXT-LeagueDe BNXT-League ligt momenteel drie weken stil omwille van de coronamaatregelen. Dat weerhoudt Phoenix Brussels niet om achter de schermen stevig door te werken. De club nam – vrij snel – afscheid van Kevin Franceschi. De zoektocht naar een vervanger heeft niet lang geduurd. Sergio Llorente komt over van Spirou Charleroi.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.