Philip Van Dooren was door het dolle heen na de uitzege op het veld van zijn ex-club Berchem.
Volledig scherm
Philip Van Dooren was door het dolle heen na de uitzege op het veld van zijn ex-club Berchem. © Gmax

Philip Van Dooren (City Pirates) haalt loftrompet boven nu het behoud mathematisch een feit is: “Uitmuntende prestatie met laagste budget in de reeks”

voetbal tweede nationale BCity Pirates klopte Londerzeel vorige week met 0-2 en verzekerde zich zo mathematisch van het behoud in tweede nationale. Reden genoeg voor Sportief Manager Philip Van Dooren om de loftrompet boven te halen, maar tegelijkertijd ook om de criticasters, die het clubbestuur verwijten hun subsidies voor het sociale project in te zetten voor het sportieve, van antwoord te dienen.

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.