Bondscoach Philip Mestdagh beleefde een stresserend weekend vlak voor het EK dat donderdag in Straatsburg begint voor de Belgian Cats.
Volledig scherm
Bondscoach Philip Mestdagh beleefde een stresserend weekend vlak voor het EK dat donderdag in Straatsburg begint voor de Belgian Cats. © VDB

Philip Mestdagh en de Belgian Cats zonder coronazorgen naar EK: “Allemaal voor niks geweest”

BASKETBALZaterdagmiddag viel er een bom bij de Belgian Cats. Een speelster en een staflid testten positief op het coronavirus. In allerijl werd de oefenmatch tegen Griekenland afgelast, maar achteraf bleek het om twee vals positieve PCR-testen te gaan. 

  1. Berchem Sport haalt oude bekende Bas Saillart en transfervrije Lars Coveliers (ex-KV Mechelen) naar het Rooi: “Ongelijk Thes bewijzen door hier te schitteren”
    voetbal tweede nationale B

    Berchem Sport haalt oude bekende Bas Saillart en transfer­vrije Lars Coveliers (ex-KV Mechelen) naar het Rooi: “Ongelijk Thes bewijzen door hier te schitteren”

    Opvallende transferactiviteit dinsdag bij Berchem Sport. Hoewel hij in maart tekende voor eerste nationaler Thes Sport en daar ook de voorbereiding aanvatte, keert flankaanvaller Bas Saillart (22) al terug naar het Rooi. En ook de transfervrije middenvelder Lars Coveliers (ex-KV Mechelen) maakt de overstap.