Philibert De Vlaeminck beseft dat zijn ploeg in de rol van titelfavoriet geduwd wordt.
Volledig scherm
Philibert De Vlaeminck beseft dat zijn ploeg in de rol van titelfavoriet geduwd wordt. © Robby Verdickt

Philibert De Vlaeminck (SK Maldegem): “Positief verrast over de gretigheid”

voetbal tweede provinciale ASK Maldegem ging vorig jaar als een TGV van start. 15 op 15, sprankelend voetbal, de rode loper naar de titel in tweede provinciale lag uit. Tot corona het feestje verknoeide. Minder dan een jaar later krijgt de eeuwling het etiket ‘titelkandidaat’ op het voorhoofd gekleefd. Terecht of niet? We vroegen het aan Philibert De Vlaeminck, T1 bij ‘den SK’.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Siegerd Degeling (Termien) neemt zijn taak ter harte: “Ploegkapitein heeft een voorbeeldfunctie op en naast het veld”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Siegerd Degeling (Termien) neemt zijn taak ter harte: “Ploegkapi­tein heeft een voorbeeld­func­tie op en naast het veld”

  Na twee nederlagen op rij kon derdenationaler Eendracht Termien vorig weekend een eerste overwinning vieren. Dankzij onder meer twee doelpunten van ploegkapitein Siegerd Degeling bleef de Genkse derdenationaler baas over Koersel (1-3). Zondagmiddag wacht Eendracht een nieuwe derby, dan komt Wellen op bezoek. “Het is niet het eerste jaar dat Termien een slechte start kent. Een nieuwe derbyzege zet de trein weer helemaal op de rails”, aldus de nieuwe Termienkapitein.