Na vier jaar verlaat Philip Wolk aan het einde van dit seizoen Lummen.
Volledig scherm
Na vier jaar verlaat Philip Wolk aan het einde van dit seizoen Lummen. © Borgerhoff

Phantoms Boom heeft voor volgend seizoen zijn vervanger voor Sven Van Camp. Voorzitter Sven Van Assche: “Philip Wolk staat al enkele jaren op onze radar”

Basketbal Top Division WomenPhilip Wolk is volgend seizoen de nieuwe coach van Phantoms Boom. De Limburger, coach bij reeksgenoot Lummen, neemt dan de sportieve leiding over van Sven Van Camp, die enkele weken geleden aan de club meedeelde dat hij aan het einde van dit seizoen stopt als coach.

 1. Gehavend Racing Mechelen in drie minuten uitgeteld bij Belisia (2-0): “Spits gaf toe dat hij een duwfout maakte bij de openingsgoal”
  Voetbal tweede nationale b

  Gehavend Racing Mechelen in drie minuten uitgeteld bij Belisia (2-0): “Spits gaf toe dat hij een duwfout maakte bij de openings­goal”

  Behalve transfernieuws gaf men bij Racing Mechelen ook nog een blessure-update in aanloop naar het duel met Belisia. Mrani en Hmouda blijken allebei een maand out en zo was het alweer puzzelen geblazen voor Greg Vanderidt. De Mechelaars deden het niettegenstaande meer dan behoorlijk in Limburg en de partij ging goed over en weer, maar halfweg de tweede periode werd Racing twee keer kort na mekaar koud gepakt. Die 2-0 was meteen ook de eindstand.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.