Enkele bestuursleden van VK Eendracht Torhout in het gezelschap van een delegatie van de deelnemende ploegen op de trekking van het tornooi. Toernooicoördinator Peter Verplancke vinden we rechts vooraan op de foto.
Volledig scherm
Enkele bestuursleden van VK Eendracht Torhout in het gezelschap van een delegatie van de deelnemende ploegen op de trekking van het tornooi. Toernooicoördinator Peter Verplancke vinden we rechts vooraan op de foto. © RV

Peter Verplancke organiseert voor 13de keer de Memorial Verplancke : “Uniek toernooi voor liefhebbersploegen”

VoetbalVK Eendracht Torhout is eind deze maand voor de dertiende keer organisator van de Memorial Georges Verplancke, een voetbaltoernooi voor amateurploegen die al voor de veertigste maal plaatsvindt in Torhout, op het terrein Rozeveld langs de Korenbloemstraat. Peter Verplancke, zoon van wijlen Georges, is opnieuw de toernooicoördinator.

0 reacties

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.