Enkele bestuursleden van VK Eendracht Torhout in het gezelschap van een delegatie van de deelnemende ploegen op de trekking van het tornooi. Toernooicoördinator Peter Verplancke vinden we rechts vooraan op de foto.
Volledig scherm
Enkele bestuursleden van VK Eendracht Torhout in het gezelschap van een delegatie van de deelnemende ploegen op de trekking van het tornooi. Toernooicoördinator Peter Verplancke vinden we rechts vooraan op de foto. © RV

Peter Verplancke organiseert voor 13de keer de Memorial Verplancke : “Uniek toernooi voor liefhebbersploegen”

VoetbalVK Eendracht Torhout is eind deze maand voor de dertiende keer organisator van de Memorial Georges Verplancke, een voetbaltoernooi voor amateurploegen die al voor de veertigste maal plaatsvindt in Torhout, op het terrein Rozeveld langs de Korenbloemstraat. Peter Verplancke, zoon van wijlen Georges, is opnieuw de toernooicoördinator.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. T2 Dave Van Waes met Ninove tegen ex-ploeg Racing Gent: “We groeien match na match”
  Voetbal tweede nationale A

  T2 Dave Van Waes met Ninove tegen ex-ploeg Racing Gent: “We groeien match na match”

  Het gaat KVK Ninove momenteel voor de wind. De groenhemden zijn, net als vorig seizoen trouwens, met twee zeges op rij uit de startblokken geschoten en willen die reeks maar al te graag verderzetten. Heel anders is het gesteld met de tegenstander van zaterdagavond Racing Gent. Een ploeg die door velen vooraf hoog ingeschat werd, maar voorlopig puntenloos onderaan prijkt. “Maar vergis je niet, ze hebben hun kwaliteiten”, weet de Ninoofse T2 Dave Van Waes.