Peter Schrauwen mikt komend seizoen op de top vijf met Kontich.
Volledig scherm
Peter Schrauwen mikt komend seizoen op de top vijf met Kontich. © Mpics

Peter Schrauwen speelt eerste (oefen)match in acht maanden met Kontich: “Alleen maar trainen wordt op den duur mentaal lastig”

voetbal eerste provincialeKontich schakelt dit weekend een versnelling hoger in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een tiental veldtrainingen spelen de troepen van coach Peter Schrauwen zaterdag thuis tegen tweedenationaler Londerzeel hun eerste (oefen)match in acht maanden.

 1. Ambitieuze Kévin Hoggas bij Waasland-Beveren: “Promotie met Cercle was geweldig, ik wil dat opnieuw meemaken”

  Ambitieuze Kévin Hoggas bij Waas­land-Beveren: “Promotie met Cercle was geweldig, ik wil dat opnieuw meemaken”

  De transfer van Kévin Hoggas(29) van Cercle Brugge naar Waasland-Beveren was één van de meest opgemerkte in 1B deze zomer. De Franse middenvelder speelde vorig seizoen bij Cercle immers het grootste deel van de wedstrijden in 1A in de basis, maar kiest nu toch voor een avontuur in 1B. Zijn doel is duidelijk, zo snel mogelijk met de Leeuwen terug naar de Jupiler Pro League.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.