Peter Schrauwen (centraal in de armen van T2 Peter De Peuter) doet het prima met Kontich.
Volledig scherm
Peter Schrauwen (centraal in de armen van T2 Peter De Peuter) doet het prima met Kontich. © Mpics

Peter Schrauwen pakt fraaie 20 op 24 met leider Kontich: “We zitten in een heel goede flow”

voetbal eerste provincialeEersteprovincialer Kontich boekte vrijdagavond niet alleen een vierde zege in 5 matchen. Dankzij een 2-4-overwinning in en tegen Oppuurs zijn de troepen van coach Peter Schrauwen intussen ook al 8 wedstrijden op rij ongeslagen.

  1. Vrijwilligers bij Asterix Avo zorgen jarenlang voor een meerwaarde bij de succesvolle volleybalclub: “Voor sfeer en gezelligheid verdient men hier een tien”
    volleybal liga A

    Vrijwilli­gers bij Asterix Avo zorgen jarenlang voor een meerwaarde bij de succesvol­le volleybal­club: “Voor sfeer en gezellig­heid verdient men hier een tien”

    Op 7 december wordt jaarlijks de dag van de vrijwilliger gevierd. Bij Asterix Avo maakte men een uitzondering en heeft men vorige zaterdag twee vrijwilligers in de bloemetjes gezet wegens tien jaar fel gewaardeerde inzet voor de club. Bon Onghena, 78 jaar, blijft met verbazende energie de kassa aan de inkom verzorgen. Guy Verbraeken, 65 jaar, huppelt met zijn fototoestel rond het volleybalveld om wekelijks de mooiste plaatjes te schieten.