De onverhoopte oogst van negen punten in de laatste matchen voor de winterstop hebben bij Peter Maes en zijn Kanaries voor rust en vertrouwen gezorgd in aanloop naar Club Brugge.
Volledig scherm
De onverhoopte oogst van negen punten in de laatste matchen voor de winterstop hebben bij Peter Maes en zijn Kanaries voor rust en vertrouwen gezorgd in aanloop naar Club Brugge. © BELGA

Peter Maes (STVV): “Echt wel voor resultaat tegen Club”

Voetbal Eerste klasse ASTVV mag zondag de laatste match afwerken tegen uittredend landskampioen Club Brugge. “Laat je niet om de tuin leiden. We gaan echt wel voor een resultaat tegen Club”, klinkt coach Peter Maes strijdvaardig.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.