Peter Guelinckx en Bert Longin trekken met PK Carsport Audi R8 LMS GT2 ten strijde in de Fanatec GT2 European Series.
Volledig scherm
Peter Guelinckx en Bert Longin trekken met PK Carsport Audi R8 LMS GT2 ten strijde in de Fanatec GT2 European Series. © RV

Peter Guelinckx en Bert Longin met Audi R8 LMS GT 2 aan de start van nieuw Europees GT-kampioenschap

AutosportDit weekend gaat ook een nieuwe Europees kampioenschap van start: de Fanatec GT2 European Series. De serie gaat in Monza van start als een van de nevencompetities van GT World Challenge. Er staan 12 GT2-wagens aan de start van het kampioenschap, mét een Belgisch duo dat zeker niet alleen wil figureren.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend