Nieuwkomer Louis Coetsier (l.), die eerder al drie seizoenen aan de slag was op de Poezelhoek, haakte af bij FC Gullegem.
Volledig scherm
Nieuwkomer Louis Coetsier (l.), die eerder al drie seizoenen aan de slag was op de Poezelhoek, haakte af bij FC Gullegem. © VDB

Peter Devos en FC Gullegem sluiten eerste luik voorbereiding af met gelijkspel: “Vrije grote kans dat een aantal beloften zal doorschuiven”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler FC Gullegem sloot het eerste luik van de voorbereiding zaterdag thuis af met een oefenwedstrijd tegen eersteprovincialer Eendracht Wervik (1-1). Bij het team van voorzitter Jan Hanssens haakt nieuwkomer Louis Coetsier verrassend af. Middenvelder Louis Coetsier (23) was na een seizoen bij derdenationaler SV Anzegem, teruggekeerd naar de Poezelhoek.

  1. Nieuwkomer Robby Ndefe voelt zich al helemaal thuis bij Olsa Brakel: “Anderlecht wordt toch al een eerste test”
    Voetbal tweede nationale A

    Nieuwkomer Robby Ndefe voelt zich al helemaal thuis bij Olsa Brakel: “Anderlecht wordt toch al een eerste test”

    Met twee zeges (Liedekerke en KVV Ardennen) en een gelijkspel (Denderhoutem) werkt tweedenationaler Olsa Brakel momenteel een degelijke voorbereiding af. Met de komst van de U23 van Anderlecht komende dinsdag krijgen ze aan de Parkweg schoon volk op bezoek. De match geldt als voorbereiding op het eerste bekertreffen van Olsa op zondag 8 augustus tegen meer dan waarschijnlijk de Kempense derdenationaler Lille.