Don Bosco Gent zit op koers om de play-offs te halen.
Volledig scherm
Don Bosco Gent zit op koers om de play-offs te halen. © Marc Van Hecke

Peter Beeckman ziet HC Don Bosco Gent zich goed herpakken na mindere seizoenstart: “Ik blijf hameren op mentaliteit”

handbal eerste nationaleHC Don Bosco Gent heeft vier speeldagen afgewerkt in eerste nationale en kon de voorbije twee weken telkens winnen, nadat het de eerste twee speeldagen in het zand beet. T1 Peter Beeckman is dan ook opgelucht dat zijn ploeg de juiste weg is ingeslagen en op koers zit om de play-offs te halen.

 1. Limburgse afdeling Cycling Vlaanderen moet deze keer echt op zoek naar een nieuwe voorzitter
  Wielrennen

  Limburgse afdeling Cycling Vlaanderen moet deze keer echt op zoek naar een nieuwe voorzitter

  In januari staat de jaarlijkse statutaire vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen op het programma. Naast een terugblik op het voorbije seizoen en een blik op de kalender, staan er altijd wel een aantal verkiesbare mandaten op het programma. Deze keer is daar ook de functie van algemeen voorzitter bij. Huidig preses Jos Mondelaers heeft de kaap van 74 jaar bereikt en moet stoppen. Naast een algemeen voorzitter is de afdeling nog op zoek naar een ondervoorzitter, een jeugdvoorzitter en een voorzitter offroad.
 1. Jeroen Vanderheiden (KVK Wellen): “Uiteindelijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”
  voetbal derde nationale B

  Jeroen Vanderhei­den (KVK Wellen): “Uiteinde­lijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”

  Als je een week eerder leider Racing Mechelen op een krachtige wijze puntenloos huiswaarts stuurt, kan je er vanop aan dat de verwachtingen voor de trip naar Berlaar-Heikant hooggespannen stonden. Miste Wellen zondag dan de kans om wat verder weg te lopen van de onderste regionen ? Jeroen Vanderheiden heeft voor ons de analyse gemaakt en zegt het volgende: “Na afloop kan je alleen maar stellen dat we met een puntendeling uiteindelijk goed wegkomen.”
 2. Groen-zwart hart van Cercle-icoon Jules Verriest bloedt: “Zou nu niet in plaats van Thalhammer willen zijn”
  VOETBAL 1A

  Groen-zwart hart van Cer­cle-icoon Jules Verriest bloedt: “Zou nu niet in plaats van Thalhammer willen zijn”

  Helemaal achteraan de perszaal van Jan Breydel tijdens de persvoorstelling van Dominik Thalhammer als nieuwe coach van Cercle Brugge, keek Jules Verriest toe. Het icoon van groen-zwart, intussen 75 jaar, volgde de voorbije twee dagen de sportieve revolutie bij ‘zijn’ Vereniging met gemengde gevoelens. “Dit doet pijn, het wordt me allemaal een beetje te veel”, spreekt Verriest van achter zijn mondmasker.