Don Bosco Gent zit op koers om de play-offs te halen.
Volledig scherm
Don Bosco Gent zit op koers om de play-offs te halen. © Marc Van Hecke

Peter Beeckman ziet HC Don Bosco Gent zich goed herpakken na mindere seizoenstart: “Ik blijf hameren op mentaliteit”

handbal eerste nationaleHC Don Bosco Gent heeft vier speeldagen afgewerkt in eerste nationale en kon de voorbije twee weken telkens winnen, nadat het de eerste twee speeldagen in het zand beet. T1 Peter Beeckman is dan ook opgelucht dat zijn ploeg de juiste weg is ingeslagen en op koers zit om de play-offs te halen.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Scoremachine van spits Robin Nelis draait op volle toeren bij Olsa Brakel: “Het totaalplaatje klopt”
  Voetbal tweede nationale A

  Scoremachi­ne van spits Robin Nelis draait op volle toeren bij Olsa Brakel: “Het totaal­plaat­je klopt”

  Olsa Brakel had na de ruime zege tegen Racing Gent de winning mood opnieuw te pakken. Coronabesmettingen bij de tegenstander zorgden er vorige week voor dat Olsa Brakel op het veld van rechtstreeks concurrent Sparta Petegem die lijn niet kon doortrekken. Het gevolg is dat de geelhemden nu op zeven dagen tijd drie keer aan de bak moeten met zondag de lastige verplaatsing naar Merelbeke en woensdag de inhaalmatch tegen Petegem. Een dubbele winst brengt Olsa wel in het spoor van leider Ninove.