Jente Ertveldt stond in Wijgmaal een eerste keer opnieuw in de basis.
Volledig scherm
Jente Ertveldt stond in Wijgmaal een eerste keer opnieuw in de basis. © Geert Tresignie

Pepingen-Halle in slotfase onderuit in Wijgmaal: “Deze nederlaag is hard aangekomen”

Voetbal tweede nationale BPepingen-Halle heeft de goede prestatie tegen Hasselt dit weekend geen verlengstuk kunnen geven in Wijgmaal. Meer dan tachtig minuten lang zag het er nochtans goed uit voor de fusieploeg. In de slotfase werd een mogelijke zege helemaal uit handen gegeven. Herpakken tegen Houtvenne is nu de boodschap.

 1. 
Jelle Geens pakt knap brons in Grand Final in Abu Dhabi: “Ideaal om de winter mee in te gaan”
  Triatlon

  Jelle Geens pakt knap brons in Grand Final in Abu Dhabi: “Ideaal om de winter mee in te gaan”

  De Limburgse triatlonprof Jelle Geens is zaterdag op de finalemanche van de World Triathlon Series in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten, de zogenaamde Grand Final, als derde geëindigd. De wereldtitel én de overwinning in deze laatste wedstrijd ging naar de 26-jarige Fransman Léo Bergere, met dank aan Geens trouwens. Onze landgenoot zelf sloot zijn seizoen af met een vierde plaats in het eindklassement van het belangrijkste triatloncircuit ter wereld op de korte afstand.
 2. Historisch! Niet Europees kampioen Barcelona maar RSCA Futsal naar Final Four van Champions League!
  Futsal Champions League

  Historisch! Niet Europees kampioen Barcelona maar RSCA Futsal naar Final Four van Champions League!

  RSCA had maar één opdracht vooraf: zo vaak mogelijk scoren tegen de Roemeense kampioen Galati. Met een 0-9-overwinning werd die job alvast tot een goed einde gebracht. Nadien moest men het resultaat van Pula-Barcelona afwachten. De Spanjaarden mochten maximaal met vijf doelpunten verschil winnen. Het werd 7-2. RSCA mag naar de Final Four van de Champions League!