Hangende kopjes bij Pelt na de 0-3-nederlaag tegen Sint-Lenaarts.
Volledig scherm
Hangende kopjes bij Pelt na de 0-3-nederlaag tegen Sint-Lenaarts. © Dick Demey

Pelt start competitie met magere vier op twaalf, eerste zege voor Beringen

Voetbal Derde nationale BMet vier op twaalf zet Pelt een magere competitiestart neer. De Noord-Limburgers slikten al negen doelpunten en konden nog maar vijf keer scoren. In de toch al door blessures geteisterde kern kreeg spits Henry Odutayo de opdracht te herbronnen in de B-kern. Geen goed signaal, want de nieuwkomer kwam naar Esperanza om er te scoren. Komend weekend staat de derby tegen Beringen op het programma. Winnen lijkt een must voor het team van trainer Mathieu Mertens.

  1. Berlaar-Heikant schiet weinig op met puntje tegen Witgoor: “Door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”
    VOETBAL DERDE NATIONALE B

    Ber­laar-Hei­kant schiet weinig op met puntje tegen Witgoor: “Door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”

    Derdenationaler Berlaar-Heikant kon zondag voor de eerste keer dit seizoen de nul op het bord houden. Zelf wisten de jongens van Peter Claessens ook geen doelpuntje te maken, waardoor de wedstrijd tegen Witgoor op 0-0 eindigde. Met dat ene puntje schiet Berlaar-Heikant weinig op, maar gezien de vele gekwetsten is één puntje beter dan geen, natuurlijk.