Pedro Nolf.
Volledig scherm
Pedro Nolf. © Eric Flamand

Pedro Nolf komend seizoen nieuwe trainer BS Geluveld

voetbal tweede provinciale AKomend seizoen wordt de ervaren Pedro Nolf de nieuwe trainer van tweedeprovincialer Blue Star Geluveld. Bij zijn vorige club, reeksgenoot SK Nieuwkerke, haakte hij in de aanloop naar het vorig seizoen noodgedwongen af wegens rugproblemen. “Via via had ik vernomen dat het bij Pedro enorm kriebelde om opnieuw ergens aan de slag te gaan”, zegt voorzitter Stefaan Houdendycke.

 1. Peter Reynvoet (VC Kalken): “Gent is misschien sterker, wij hebben meer wisselmogelijkheden”
  Volleybal derde nationale

  Peter Reynvoet (VC Kalken): “Gent is misschien sterker, wij hebben meer wisselmoge­lijk­he­den”

  In de derde nationale reeks van het mannenvolleybal staat een belangrijke derby op het programma. De beide koplopers spelen zaterdag tegen elkaar. De B-ploeg van Caruur Gent staat mooi aan de leiding, de dichtste achtervolger is VC Kalken en het ontvangt hun streekgenoten uit Gent. Er is niet zo veel verschil tussen de beide ploegen. Daarom verwacht iedereen een boeiend spektakel in de sporthal van Laarne.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”