Paul Vervaeck is blij met zijn nieuwe uitdaging. De Mechelaar heeft niet lang zonder club gezeten.
Volledig scherm
Paul Vervaeck is blij met zijn nieuwe uitdaging. De Mechelaar heeft niet lang zonder club gezeten. © Mpics

Paul Vervaeck tekent voor twee jaar bij club in BNXT-League (Yoast United): “Het plaatje klopt perfect”

basketbalPaul Vervaeck heeft een nieuwe club. De Mechelaar, de voorbije drie jaar coach van Kangoeroes, heeft getekend voor Yoast United. De club maakte vorig seizoen haar debuut in de Nederlandse hoogste divisie.

 1. Frederic Frans en Beerschot openen competitie met nederlaag: “Niet klagen over wat we niet hebben, maar focussen op wat we wel hebben”
  Voetbal 1A

  Frederic Frans en Beerschot openen competitie met nederlaag: “Niet klagen over wat we niet hebben, maar focussen op wat we wel hebben”

  Vorig jaar begon Beerschot met negen op negen aan de competitie, nu verloren de Mannekens op speeldag één al meteen van Cercle Brugge. Beerschot lijkt vooraan voorlopig wat peper en zout te missen, al vindt Frederic Frans dat geen echt thema. “Laat ons niet klagen over wat we niet hebben, maar het goed proberen te doen met wat we wel hebben.”
 2. Hannes Cool hoopt in Jabbeke stevige trainingsmaand te kunnen belonen: “Bewijzen dat zo’n 111-wedstrijd mijn ding is”
  Triatlon

  Hannes Cool hoopt in Jabbeke stevige trainings­maand te kunnen belonen: “Bewijzen dat zo’n 111-wed­strijd mijn ding is”

  Aanstaande zondag staat in en om Jabbeke de derde editie van de Holiday Suites Triatlon op het programma. Deze zogenaamde 111-wedstrijd geldt tevens als derde manche van de Bro.go-cup. Speciaal is dat de atleten 1km zwemmen, 100km fietsen en 10km lopen voorgeschoteld krijgen, maar die wat bijzondere afstanden spreken heel wat toppers aan. Niets dan grote namen verschijnen zondag dan ook op het appel aan de zwemplas van het Klein Strand.