Felicitaties voor Paul Onuachu na een van zijn treffers tegen Antwerp. De Nigeriaanse spits van Genk werd na zijn tweede treffer uit voorzorg - "ik had een beetje last van de knie" - naar de kant gehaald.
Volledig scherm
Felicitaties voor Paul Onuachu na een van zijn treffers tegen Antwerp. De Nigeriaanse spits van Genk werd na zijn tweede treffer uit voorzorg - "ik had een beetje last van de knie" - naar de kant gehaald. © Photo News

Paul Onuachu en Racing Genk geven tegen Antwerp dubbele voorsprong uit handen: “Dit mag ons geen tweede keer overkomen”

VOETBAL 1ARacing Genk heeft tegen Antwerp de kans laten liggen om als tweede aan de play-offs te beginnen. “Deze nederlaag mag niet blijven hangen, maar we moeten er wel de juiste lessen uit trekken.”

 1. Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicitatie niet onopgemerkt blijft
  Solliciteren

  Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicita­tie niet onopge­merkt blijft

  Heb je het bedrijf van je dromen gevonden, maar zijn er geen vacatures? Misschien versier je wel een job door je spontaan aan te melden. Je zal meteen opvallen, want als je de enige sollicitant bent zal je cv niet op een grote stapel belanden! Al kan hij wel naar de prullenmand worden verwezen, als je het niet goed aanpakt… Jobat.be ging op zoek naar verzamelde tips om je kans op een positieve reactie te vergroten.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”
  Play
  Club Brugge
  40

  Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

  4 mei