Het Limburgs derby eindigde op een brilscore. Mehdi Bounou (Patro Eisden) was voor de rust tweemaal dicht bij de openingstreffer.
Volledig scherm
Het Limburgs derby eindigde op een brilscore. Mehdi Bounou (Patro Eisden) was voor de rust tweemaal dicht bij de openingstreffer. © Dick Demey

Patro Eisden en Thes delen de punten in matige derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteindelijk zat er voor Patro meer in”

voetbal eerste nationaleDe Limburgse derby tussen Patro Eisden en Thes Sport bracht niet het vuurwerk dat velen verwachtten. Het werd een gesloten wedstrijd met amper doelkansen. Beide defensieve blokken hielden de ruimtes klein, terwijl de aanvallende linies zelden gevaar creëerden. De brilscore is dan ook een terechte weergave van de het spelbeeld. Beide teams konden zich achteraf in de puntendeling vinden. Al vond trainer Stijnen, dat Eisden met twee goede mogelijkheden van Bounou het meeste aanspraak maakte op de zege.

  1. Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrijden meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

    Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrij­den meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

    Felice Vanassche was vorige week tijdens de ontmoeting tegen Asterix Avo één van de uitblinkers bij VC Oudegem. Met haar sterke servicereeks speelde ze tijdens de tweede set de landskampioenen op een hoopje. Die knappe prestatie leverde uiteindelijk maar een puntje op. De aanvalster van de Dendermondse club wil zaterdag met haar team opnieuw de volle buit pakken tegen Hermes Oostende.