Patrick Walgraeve aan de voorkant van de zittribune van Sparta Petegem. Hij staat zijn gebruikelijke plaats in de staantribune af aan de fans van Lokeren-Temse.
Volledig scherm
Patrick Walgraeve aan de voorkant van de zittribune van Sparta Petegem. Hij staat zijn gebruikelijke plaats in de staantribune af aan de fans van Lokeren-Temse. © Robby Verdickt

Patrick Walgraeve (preses Sparta Petegem): “We geven fans van Lokeren-Temse ruimte in onze staantribune”

voetbal tweede nationale AZondag krijgt Sparta Petegem titelfavoriet Lokeren-Temse op bezoek. De Waaslanders leden twee nederlagen op rij en hebben zes punten achterstand op leider Zwevezele. De druk ligt bij hen. Wat de Spartanen altijd leuk vinden.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.