Patrick Gillard blijft nog altijd verantwoordelijk voor de kalender.
Volledig scherm
Patrick Gillard blijft nog altijd verantwoordelijk voor de kalender. © RV

Patrick Gillard doet stap opzij bij Phoenix Brussels: “Anderen mogen nu een even mooi avontuur neerschrijven”

Basketbal BNXT LeagueSinds 2013 is Phoenix Brussels actief in de hoogste basketbalafdeling. Patrick Gillard was al die tijd als secretaris een van de stuwende krachten. Zijn activiteiten in de club gaan echter veel verder terug in de tijd. Deze zomer maakte de Brusselaar bekend dat hij een punt zet achter zijn werkzaamheden. Een nader gesprek leert evenwel dat Gillard niet helemaal uit beeld verdwijnt. Gelukkig.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.