Pascal Verriest was het voorbije seizoen nog actief bij SC Menen en gaat straks bij SV Anzegem aan de slag.
Volledig scherm
Pascal Verriest was het voorbije seizoen nog actief bij SC Menen en gaat straks bij SV Anzegem aan de slag. © VDB

Pascal Verriest (T1 SV Anzegem): “Er zijn veel nieuwe clubs in de reeks: moeilijk om voorspellingen te maken”

voetbal derde nationale APascal Verriest heeft zijn vuurdoop bij SV Anzegem achter de rug. Hij leidde een kennismakingstraining en maakte de ploegvoorstelling mee. De 57-jarige trainer hoopt met rood-geel in derde nationale A op een rustig seizoen.

 1. Kamiel Bonneu pakt eerste profzege: “Doet enorm veel deugd”
  Wielrennen profs

  Kamiel Bonneu pakt eerste profzege: “Doet enorm veel deugd”

  De kop is er af voor Kamiel Bonneu (Sport Vlaanderen-Baloise). De renner uit Achel heeft in Tsjechië zijn eerste profzege gepakt. Bonneu was de beste in de derde rit van de Sazka Tour, een rittenkoers in de grenszone met Polen en Slowakije. De Noord-Limburger was de beste van een ruime kopgroep en dat op zijn geliefkoosd terrein: de bergen. “Het was één van de laatste rittenkoersen waar ik bergop mijn kans kon grijpen. Ik ben heel erg tevreden”, vertelt Kamiel Bonneu.
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.