Jorik Goossens werd net als Sam Smismans en Lars Godart weggehaald bij Standaard Denderleeuw.
Volledig scherm
Jorik Goossens werd net als Sam Smismans en Lars Godart weggehaald bij Standaard Denderleeuw. © Geert Tresignie

Pascal Vandercammen koestert ambities met Kester-Gooik: “Zowel bij de heren als de dames willen we bovenin meedraaien”

Voetbal tweede provinciale ANa een moeilijk seizoen dat niet alle verwachtingen inloste, kijkt tweedeprovincialer KV Kester-Gooik met ambitie vooruit. Zowel met de heren- als met de damesploeg wil de club bovenin het klassement meedraaien. De tweede ploegen moeten jeugd blijven klaarstomen voor het grote werk.

 1. Invaller Dante Walen De Keyser kopt Cappellen in slotminuut voorbij Belisia én naar de leiding: “Een enorme opluchting”
  voetbal tweede nationale B

  Invaller Dante Walen De Keyser kopt Cappellen in slotminuut voorbij Belisia én naar de leiding: “Een enorme opluchting”

  De topper tussen Cappellen en Belisia was er een met de leidersplaats als inzet en dat was er ook aan te zien tussen de lijnen. Geen brei- of rekenwerk, maar wel een leuke pot voetbal met heel wat kansen én een climax in de slotseconden. Op het moment dat de partij op een logisch gelijkspel leek af te stevenen, kroonde invaller Walen De Keyser zich tot held van Cappellen door een corner van Deckers in doel te koppen (1-0). Met die zege herpakten de troepen van trainer Schipper zich prima van de nederlaag bij RC Mechelen afgelopen woensdag én heroverden ze de koppositie.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 3. Afscheidnemende Mark Minnaert (Sparta Ursel): “Ik denk dat het beter is dat ik stap opzij zet”
  voetbal tweede provinciale A

  Afscheidne­men­de Mark Minnaert (Sparta Ursel): “Ik denk dat het beter is dat ik stap opzij zet”

  Mark Minnaert, T1 bij tweedeprovincialer Ursel, liet vandaag het bestuur en de spelersgroep weten dat hij de deur achter zich dicht trekt bij de Spartanen. Minnaert loodste de club vorig seizoen van derde naar tweede provinciale, maar daar botste hij op de beperkingen van zijn spelersgroep. Na een nul op vijftien is het behoud ver weg. Minnaert licht zijn keuze toe.