Pascal Kina moet het zondag bij de start van de play-offs op het veld van Racing zonder twee Argentijnse sterkhouders doen.
Volledig scherm
Pascal Kina moet het zondag bij de start van de play-offs op het veld van Racing zonder twee Argentijnse sterkhouders doen. © De Rycke

Pascal Kina en Gantoise vatten zondag play-offs aan: “Helemaal niet bezig met favorietenrol”

HOCKEY EREDIVISIENa een foutloze eerste ronde beginnen zowel de mannen als de vrouwen van Gantoise als titelfavoriet aan de play-offs in de Eredivisie. Coach Pascal Kina blijft wat de mannen betreft echter met de voeten op de grond. Zondag moet hij in de eerste match op het veld van Racing al twee Argentijnse toppers missen.

 1. SK Roeselare-Daisel (voetbal) en Forza Dadizele (minivoetbal) fusioneren: “We zijn de eerste club die onder hetzelfde stamnummer veld- en minivoetbal aanbiedt”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE/MINIVOETBAL

  SK Roeselare-Dai­sel (voetbal) en Forza Dadizele (minivoet­bal) fusioneren: “We zijn de eerste club die onder hetzelfde stamnummer veld- en minivoet­bal aanbiedt”

  In het provinciale voetballandschap is het voorlopig nog vrij windstil, maar toch zien we hier en daar al wat beweging. Zo werd vorig weekend tussen de besturen van SK Roeselare-Daisel en Forza Dadizele de onderhandelingen afgerond om minivoetbalclub Forza Dadizele te integreren binnen het gloednieuwe verhaal van de nieuwe voetbalfusieclub SK Roeselare-Daisel.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  5

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  12 april