Pascal Gora: "Ik verwacht wel dat we nog stappen zullen zetten de komende weken en hoop dit ook te zien in de wedstrijden."
Volledig scherm
Pascal Gora: "Ik verwacht wel dat we nog stappen zullen zetten de komende weken en hoop dit ook te zien in de wedstrijden." © Jorghé Van Hecke

Pascal Gora en Haasrode Leuven beleven een moeilijk seizoensbegin, maar blijven positief: “Als ik elke week vooruitgang zie, dan ben ik tevreden”

volleybal liga a vrouwenIn de competitie wisten de dames van Haasrode Leuven dit seizoen nog niet aan het langste eind te trekken. In de Beker van België lukte dit wel al, maar daar botsten de Leuvenaren afgelopen zaterdag op een sterker Asterix. Woensdag hebben ze wel nog een kans om de 3-1-nederlaag op te halen.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Stefan Schwarz en WS Oudenburg veren recht na dipje: “Eindrondeticket mag geen excuus zijn om niet meer te presteren”
  voetbal derde provinciale A

  Stefan Schwarz en WS Oudenburg veren recht na dipje: “Eindronde­tic­ket mag geen excuus zijn om niet meer te presteren”

  WS Oudenburg pakte de eersteperiodetitel in derde provinciale A, maar kon in december en januari die goede vorm niet doortrekken. Na vijf matchen op rij zonder overwinning kon de polderclub afgelopen weekend eindelijk nog eens zegevieren met 5-2 tegen Veldegem. De ploeg van coach Stefan Schwarz springt zo opnieuw voorbij Ruddervoorde naar de derde plaats, op twee punten van revelatie De Haan en negen punten van leider Daring Brugge.