De spelers van Lindemans Aalst vieren een punt in de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Borgworm. Hebben zij ook woensdag tegen Roeselare reden tot juichen?
Volledig scherm
De spelers van Lindemans Aalst vieren een punt in de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Borgworm. Hebben zij ook woensdag tegen Roeselare reden tot juichen? © Geert De Rycke

Pascal Debels (Lindemans Aalst) over tegenstander Roeselare: “Een sneltrein die moeilijk te stoppen is”

Euromillions Volley LeagueWoensdagavond krijgt Lindemans Aalst het bezoek van koploper Roeselare. De komst van de West-Vlamingen zorgt gewoonlijk voor een schitterende ambiance in een vol Schotte. Door corona is er echter nog steeds geen publiek toegelaten. Supporters kunnen de topper volgen via de livestream en op TV Oost (met commentaar van Alain Dardenne en Kristof Hoho).

 1. Ruben Valckenaere, terug na zwaar verkeersongeval, ambitieus voor 2021: “Voluit voor Junior-titel gaan”

  Ruben Valckenae­re, terug na zwaar verkeerson­ge­val, ambitieus voor 2021: “Voluit voor Junior-ti­tel gaan”

  Ruben Valckenaere (20) was er drie jaar geleden bij toen op Circuit Zolder de start werd gegeven van het eerste weekend van de nieuwe Ford Fiesta Sprint Cup. Helaas, tijdens de daaropvolgende winterperiode geraakte de Meulebekenaar betrokken in een zwaar verkeersongeval. Wat volgde, was een moeizame en heel lange revalidatie. Pas op het einde van 2019 kon Valckenaere tijdens een testsessie op Spa weer achter het stuur kruipen van de TeamFloral Ford Fiesta en beginnen aan de voorbereiding van wat een bijzonder 2020 zou worden. En dat niet alleen voor de Ford Fiesta Sprint Cup.
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari