Pascal Angillis volgend seizoen coördinator bij Limburg Talent Factory.
Volledig scherm
Pascal Angillis volgend seizoen coördinator bij Limburg Talent Factory. © Borgerhoff

Pascal Angillis wordt coördinator van Limburg Talent Factory

BasketbalMet trots zijn de plannen voorgesteld door voorzitster Militza Kuipers van BT Hasselt en voorzitter John Custers van Basket Lummen om vanaf het seizoen 2022-2023 de handen verder in elkaar te slaan. Bij de meisjes en dames is er reeds een aantal jaren een succesvolle samenwerking met Limburg Lizards. Bij de jongens en de heren komt er nu de start van de Limburg Talent Factory. De coördinatie van dit sportieve verhaal komt in handen van ex-prof coach Pascal Angillis.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”
  voetbal jupiler pro league

  Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”

  AA Gent heeft zich dankzij een penalty van Hugo Cuypers naar een zege tegen Westerlo geknokt. Bij een 1-1-stand verraste Matisse Samoise z'n rechtstreekse tegenstander De Cuyper waardoor de bal tegen diens hand en dus op de stip belandde. Matisse Samoise moest in de loop van de tweede helft het veld verlaten met een heupblessure, ook door diezelfde actie.