Pape Badji pakt uit met een powerdunk.
Volledig scherm
Pape Badji pakt uit met een powerdunk. © Geert De Rycke

Pape Badji (Okapi Aalst) wil weekend inzetten met zege tegen Kangoeroes

basketbal euromillions leagueOkapi Aalst kon andermaal competitief niet winnen van Bergen. Nochtans was Okapi lange tijd dominant en defensief bij de pinken. Aalst heeft het voordeel dat het niet te lang kan treuren om het verlies. Vrijdagavond maakt Kangoeroes Mechelen al zijn opwachting en zondag moet Okapi naar Antwerpen.

 1. Valerie Barthelemy opent met 16e plaats in wereldbeker Japan: “Liep mijn snelste 10km ooit”

  Valerie Barthelemy opent met 16e plaats in wereldbe­ker Japan: “Liep mijn snelste 10km ooit”

  Afgelopen zaterdag begonnen ATRIAC-atleten Jelle Geens en Valerie Barthelemy aan de volgende stap in hun voorbereiding op de Olympische Spelen van Tokio met de World Triathlon Championship Series (WTCS) van Yokohama in Japan. Geens pakte na een spannende strijd een knappe tweede plaats, terwijl de Leuvense Barthelemy vrede moest nemen met een zestiende stek tussen nagenoeg alle internationale toppers. Een plek waar de Belgisch-Amerikaanse triatlete die deel uitmaakt van de Belgian Hammers best vrede mee kon nemen. “In het lopen heb ik zeker nog groeimarge”, weet ze.
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  2

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei
 2. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei