Juichend na zijn doelpunt tegen OH Leuven: Panos Armenakas heeft de voorbije weken goede punten gescoord bij zijn coaches. Vanavond hoopt hij ook weer gensters te slaan in het bekerduel op Olympic.
Volledig scherm
Juichend na zijn doelpunt tegen OH Leuven: Panos Armenakas heeft de voorbije weken goede punten gescoord bij zijn coaches. Vanavond hoopt hij ook weer gensters te slaan in het bekerduel op Olympic. © Photo News

Panos Armenakas (Zulte Waregem) hoopt op een basisplaats op Olympic: “Ik weet dat ik dit niveau aan kan”

Francky Dury blijft nog even in quarantaine. Vandaag leiden Davy De fauw en Timmy Simons een derde keer de troepen van Essevee. Na de eervolle nederlaag in Genk en de belangrijke zege tegen KV Oostende, moeten de interimcoaches hun team nu een bekerronde verder helpen. Op het terrein van Olympic Charleroi-Farciennes krijgen een aantal jongens die tot dusver minder speelden waarschijnlijk hun kans. Naast Sammy Bossut en Ewoud Pletinckx hoopt ook Panos Armenakas (22) aan de aftrap te komen.

  1. FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 1): “Vijf onvergetelijke hoogtepunten”

    FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 1): “Vijf onvergete­lij­ke hoogtepun­ten”

    Zaterdag begint SV Zulte Waregem aan de 21ste competitie sinds de fusie tussen Zultse VV en SV Waregem, de 17de opeenvolgende in de hoogste reeks. Francky Dury, die als succescoach liefst achttien en een half van die twintig jaar vanop de eerste rij meemaakte, kijkt samen met ons even in de achteruitkijkspiegel. In deel 1 blikt hij terug op de vijf absolute hoogtepunten, waarvan het mooiste ook zijn grootste ontgoocheling werd. Want echte dieptepunten kende Dury met Essevee eigenlijk niet: “We hebben mindere jaren gehad, maar we wisten ons steeds 5 matchen voor het einde te handhaven en zijn nooit gedegradeerd. Dat zou pas een dieptepunt zijn geweest.”