Pamphiel Pareyn schreef voor het tweede jaar op rij het Long Course Weekend in Nieuwpoort op zijn naam.
Volledig scherm
Pamphiel Pareyn schreef voor het tweede jaar op rij het Long Course Weekend in Nieuwpoort op zijn naam. © RV

Pamphiel Pareyn schrijft voor tweede jaar triatlondriedaagse in Nieuwpoort op zijn naam: “Blij met verlenging titel”

TriatlonEen volledige triatlon gespreid over drie dagen. Dat was afgelopen weekend het concept van het Long Course Weekend Belgium in Nieuwpoort. Pamphiel Pareyn en Marie-Claire Willems toonden zich de beste Flandriens over 3,8 km zwemmen op vrijdag, de 177 km toertocht en 3 km competitie fietsen op zaterdag en de marathon op zondag. Voor Waregemnaar Pareyn is het al de tweede zege op rij in Nieuwpoort.

  1. Coach Stijn Morand aan de leiding met VDK Gent: “De manier waarop we de nipte zege konden pakken, is belangrijk voor de ontwikkeling van het team”

    Coach Stijn Morand aan de leiding met VDK Gent: “De manier waarop we de nipte zege konden pakken, is belangrijk voor de ontwikke­ling van het team”

    VDK Gent heeft haar ongeslagen status kunnen behouden na de moeilijke verplaatsing naar Tchalou Volley. De Gentse ploeg werd niet alleen geconfronteerd met de ellenlange file op de E40 - met de afbraak van de drie rijstroken vanaf Merelbeke tot Aalst - maar ze kreeg zaterdagavond bovendien een vastberaden thuisploeg tegenover zich in de kleine ‘Shape N Go’ arena van Thuillies. Na de felbevochten zege staat het team van coach Morand aan de leiding van de Liga.