Pieter-Jan Vandersloten ziet padel op termijn zelfs populairder worden dan tennis.
Volledig scherm
Pieter-Jan Vandersloten ziet padel op termijn zelfs populairder worden dan tennis. © Meurs

Padeltrainer Pieter-Jan Vandersloten leidt als hoofddocent opleidingen mee in goede banen: “Gediplomeerde trainers zijn een must”

PadelDat ook doorwinterde competitietennissers momenteel de padelmicrobe helemaal te pakken hebben, daar is Pieter-Jan Vandersloten het beste bewijs van. Naast liefhebber is hij samen met Vincent Dedecker ook hoofddocent. Hij voorspelt een gouden toekomst voor de laatste nieuwe racketsport, waarvan de populariteit tijdens corona explodeerde.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Jordi Meeus valt in de Waalse Pijl in: “Niet echt mijn ding, maar wil alles proeven”
  Wielrennen

  Jordi Meeus valt in de Waalse Pijl in: “Niet echt mijn ding, maar wil alles proeven”

  Jordi Meeus (Bora-hansgrohe) komt woensdag verrassend aan de start van de Waalse Pijl. De Lommelaar werd in laatste instantie door zijn team opgeroepen. De Ardeense heuvels lijken niet echt spek voor de bek van de Noord-Limburger, maar die kijkt er wel naar uit. “Ik wil alles wel eens geproefd hebben. Neen, verwacht me niet in de finale, naast het werk voor de ploeg, wordt het vooral een goede training”, vertelt Meeus.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"