Coach Thierry Hardy zette een nieuwe stap in zijn carrière, maar door de coronapandemie kon hij zich bij VC Packo Zedelgem nog niet bewijzen.
Volledig scherm
Coach Thierry Hardy zette een nieuwe stap in zijn carrière, maar door de coronapandemie kon hij zich bij VC Packo Zedelgem nog niet bewijzen. © VDB

Packo Zedelgem zoekt accommodatie: “Eén van onze twee zalen is tot eind oktober vaccinatiecentrum”

VOLLEYBAL TWEEDE NATIONALETweedenationaler VC Packo Zedelgem hoopt tegen de start van de nieuwe competitie de zoektocht naar extra accommodatie klaar te krijgen. Eén van de twee zalen die de volleybalclub gebruikt, doet dienst als vaccinatiecentrum.

 1. Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lierse-Kempenzonen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”

  Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lier­se-Kempenzo­nen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”

  Racing Mechelen is er niet in geslaagd te stunten op het veld van Lierse-Kempenzonen. De troepen van trainer Greg Vanderidt hielden voor rust gelijke tred en slaagden er na rust zelfs in om even paniek te zaaien door terug te slaan tot 2-1, maar enkele minuten later volgde een kantelpunt. De bal ging niet op de stip ging voor Racing na een haakfout op Carrez en aan de overkant wel voor vermeend handspel. Bij die 3-1 tussenstand was de partij gespeeld en daarna diepte de thuisploeg in het slot de score nog uit tot een overdreven 5-1.
 2. Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitiestart: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”
  voetbal derde nationale B

  Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitie­start: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”

  Eendracht Termien heeft zijn start niet gemist. De Genkse ploeg pakt 7 op 9 en prijkt na drie speeldagen samen met titelkandidaten Geel en Houtvenne op een gedeelde eerste plaats. Of we Termien ook aan het lijstje titelkandidaten mogen toevoegen? “Een promotie naar tweede afdeling leeft binnen de club, maar in eerste instantie mikken we op een eindrondeticket”, probeert centraal verdediger Ruben Janssen de druk af te houden.