Beeld van de Montebergrally van vorig seizoen met Davy Vanneste en Kris D’Alleine.
Volledig scherm
Beeld van de Montebergrally van vorig seizoen met Davy Vanneste en Kris D’Alleine. © VDB

Overvolle rallykalender met wedstrijden in Ieper en Poperinge op zondag

RALLYVoor de deelnemers aan het Historic Belgian Rally Championship wordt het een erg intens weekend. Enkele titelkandidaten combineren immers de South Belgian Rally op zaterdag met de Bernard Degroote Ypres Historic Rally op zondag. Wie in topvorm is, kan meteen een kloof slaan. Bovendien is er ook actie op en om de Monteberg.

 1. Dino Hotic wil tegen KV Mechelen opstaan: “Union? Ik weet van niks, ik ben speler van Cercle”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Dino Hotic wil tegen KV Mechelen opstaan: “Union? Ik weet van niks, ik ben speler van Cercle”

  Zaterdag moet Cercle Brugge tegen KV Mechelen vol aan de bak, om de weinig benijdenswaardige positie in de voorlopige rangschikking wat op te krikken. Om de motor van de Vereniging weer aan de praat te krijgen, wordt vooral naar Dino Hotic gekeken. “Ik besef dat het nog niet vlot loopt dit seizoen, maar ik ga me ook nu weer volledig geven”, verzekert de Bosniër.
 2. Erg jong tweetal Bex-Van Deun start aan de Masterfinales beachvolleybal in Brussel: “Op het veld bikkelhard, naast het veld een vriendengroep”
  Beachvolleybal

  Erg jong tweetal Bex-Van Deun start aan de Masterfina­les beachvol­ley­bal in Brussel: “Op het veld bikkelhard, naast het veld een vrienden­groep”

  Vrijdag de prekwalificaties, zaterdag de kwalificaties en zondag de Grand Slam finalewedstrijden. Dat is het programma van dit weekend wanneer de eindfase van het BK beachvolleybal wordt ingezet. De finales van de ‘Geberit Beach Tour Masters’ worden betwist op het Muntplein en op de ‘Piétonnier’ aan het Brouckèreplein. Het centrum van Brussel wordt drie dagen lang de hotspot van het volleybal in België. En ‘hot’ mag je nu wel letterlijk nemen.